Підвищення ефективності діяльності підприємства шляхом впровадження новітніх технологій (за матеріалами ТОВ «Профіль України») - Зоріна, Тетяна Миколаївна (My University, 2021)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2021. Об’єктом розроблення виступають процеси впровадження новітніх технологій для підвищення ефективності діяльності підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування й розробка рішень щодо підвищення ефективності діяльності підприємства шляхом впровадження новітніх технологій. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: виконано аналіз теоретичних засад управління процесом впровадження нових технологій для підвищення ефективності діяльності підприємства; визначено основні проблеми виробничо-господарської діяльності досліджуваного підприємства; обґрунтовано рекомендації щодо підвищення ефективності діяльності підприємства шляхом впровадження новітніх технологій.
Improvement of the enterprise efficiency through the introduction of new technologies (based on the materials of LLC «Profile of Ukraine»)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2021. Об’єктом розроблення виступають процеси впровадження новітніх технологій для підвищення ефективності діяльності підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування й розробка рішень щодо підвищення ефективності діяльності підприємства шляхом впровадження новітніх технологій. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: виконано аналіз теоретичних засад управління процесом впровадження нових технологій для підвищення ефективності діяльності підприємства; визначено основні проблеми виробничо-господарської діяльності досліджуваного підприємства; обґрунтовано рекомендації щодо підвищення ефективності діяльності підприємства шляхом впровадження новітніх технологій.
Keywords: ІННОВАЦІЯ, ТЕХНОЛОГІЯ, ВПРОВАДЖЕННЯ, ЕФЕКТИВНІСТЬ, ДІЯЛЬНІСТЬ, ПІДПРИЄМСТВО