Проект реконструкції станції технічного обслуговування легкових автомобілів марки BMW «Дніпро Автопортал» на вул. Космічна, 45а м. Дніпро з вдосконаленням технологічного процесу регулювання кутів установки коліс - Різак, Данило Андрійович (My University, 2020)
Проект реконструкції станції технічного обслуговування легкових автомобілів марки BMW «Дніпро Автопортал» на вул. Космічна, 45а м. Дніпро з вдосконаленням технологічного процесу регулювання кутів установки коліс
Keywords: реконструкція, станція технічного обслуговування, СТО