ВИЯВЛЕННЯ ПРИЧИН І УМОВ, ЯКІ СПРИЯЛИ ВЧИНЕННЮ ЗЛОЧИНУ: ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ - Шаніна, Євгенія Григорівна; Лень, Валентин Валентинович (My University, 2013)
У статті аналізується питання виявлення причин і умов, які сприяли вчиненню злочину, механізм та про- блеми їх реалізації.
ВИЯВЛЕННЯ ПРИЧИН І УМОВ, ЯКІ СПРИЯЛИ ВЧИНЕННЮ ЗЛОЧИНУ: ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ
Keywords: подання; причини і умови; посадова особа; злочин