Розробка раціональної організації міських автобусних перевезень пасажирів на прикладі діючого маршруту № 250 (ринок «Босфор» – м/н Соцмісто) м. Кривий Ріг, що обслуговується ПАТ «Північтранс» - Євсікова, Д.О. (My University, 2024)
Мета дослідження – підвищення ефективності процесу перевезень пасажирів на міському маршруті.
Keywords: АВТОБУС; МІСЬКИЙ МАРШРУТ; ПАСАЖИРСЬКИЙ ТРАНСПОРТ; ПАСАЖИРОПОТІК; МАРШРУТНА МЕРЕЖА; ГРАФОАНАЛІТИЧНИЙ РОЗРАХУНОК; ЯКІСТЬ; ЕФЕКТИВНІСТЬ; СОБІВАРТІСТЬ ПЕРЕВЕЗЕНЬ