Практичне навчання студентів технологів - Анісімов, М. Т.; Левченко, К. А.; Багмут, З. В. (My University, 2011)
За первісним статутом Катеринославського вищого гірничого училища, зараз Державний вищий навчальний заклад "Національний гірничий університет" навчання складалось з двох, рівних у часі частин. Теоретичного, яке проводилось у аудиторіях, і практичної роботи на підприємствах. Такий розподіл часу у підготовці фахівців, це свідчення того, що практичне навчання має не менше значення, ніж теоретичне. І до цього питання, вже у той час ставились з великим розумінням. Украй важливим воно є у сучасному навчальному процесі.
Keywords: загальні питання технологій збагачення; практичне навчання