Розробка системи тестування користувачів WEB-серверів із використанням зворотного тесту Тюрінга - Абрамов, Ілля Сергійович (My University, 2023)
У роботі проведений аналіз загроз WEB-серверів та обраний профіль захищеності, узагальнено переваги та недоліки кожного з видів зворотного тесту Тюрінга та розглянуті можливі способи їх обходу. Виконана розробка системи тестування користувачів, яка ґрунтується на зворотному тесті Тюрінга.
Keywords: ЗВОРОТНИЙ ТЕСТ ТЮРІНГА, CAPTCHA, АВТОМАТИЗАЦІЯ, WEB-СЕРВЕР, ЗАГРОЗИ, WEB-РОБОТИ, СИСТЕМА ТЕСТУВАННЯ