Модернізація шахтної скіпової підйомної установки - Меюс, Богдан Олександрович (My University, 2019)
Модернізація електромеханічного обладнання шахтної підйомної скіпової установки. Розробка нової схеми електропостачання та вибір обладнання для скіпового підйому. Новизна технічного рішення полягає в обранні певних типів приводів скіпової установки, що забезпечує максимально вигідне використання обладнання .
Keywords: ВАКУУМНИЙ ВИМИКАЧ; ВАНТАЖОПІДЙОМНІСТЬ; ЕКВІВАЛЕНТНА ПОТУЖНІСТЬ; КОРОТКЕ ЗАМИКАННЯ; КУТИ ДЕВІАЦІЇ; КУТИ ДЕВІАЦІЇ; МАХОВИЙ МОМЕНТ; ПЕРЕРІЗ КАБЕЛЮ; ПРОДУКТИВНІСТЬ ПІДЙОМНОЇ УСТАНОВКИ; РОБОЧІ СТРУМИ; ПУСКОВЕ ПЕРЕНАВАНТАЖЕННЯ; ФОРСОВАНИЙ РЕЖИМ