Обґрунтування параметрів системи вторинної переробки органічної частки побутового сміття - Глоба, Олена Сергіївна (My University, 2019)
Біогазовий комплекс для переробки органічної частки побутового сміття, який буде знаходитись на комплексі раціонального використання та зберігання побутових відходів «Правобережний». Проведено аналіз сміттепереробної діяльності в Україні, антропогенного впливу на навколишне середовище, та шляхів вирішення цього питання.
Keywords: НЕТРАДИЦІЙНІ ТА ВІДНОВЛЮВАЛЬНІ ДЖЕРЕЛА ЕНЕРГІЇ; БІОГАЗОВА УСТАНОВКА; МЕТАНТЕНК; ТВЕРДІ ПОБУТОВІ ВІДХОДИ; СМІТТЕЗВАЛИЩА; ЕНЕРГОМЕРЕЖА; БЕЗВІДХОДНЕ ВИРОБНИЦТО; СМІТТЕПЕРЕРОБКА