Аналіз і корекція конструкції деталі "Вал-шестерня" зарахунок комірчастої структури виготовлення моделі 3D друку та подальшої механічної обробки - Андрєєва Вікторія (My University, 2025)
Альтернативний технологічний процес виготовлення деталі на сучасних верстатах з програмним керуванням, використовуючи прогресивний ріжучий інструмент та оснащення, за умов використання спеціалізованих інженерних CAD-CAM систем