Обґрунтування управлінських рішень у сфері складської логістики (за матеріалами ТОВ «Кашкан Логістик») - Василенко, Анна Сергіївна (My University, 2022)
Об’єктом розроблення виступає складська логістика підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка управлінських рішень у сфері складської логістики підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи управління у сфері складської логістики підприємства; проаналізовано діяльність ТОВ «Кашкан Логістик»; обґрунтовано управлінські рішення у сфері складської логістики підприємства та визначено економічну ефективність запропонованих рекомендацій для ТОВ «Кашкан Логістик».
Substantiation of management decisions in the field of warehousing logistics (based on the materials of LLC “Kashkan Logistic”)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає складська логістика підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка управлінських рішень у сфері складської логістики підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи управління у сфері складської логістики підприємства; проаналізовано діяльність ТОВ «Кашкан Логістик»; обґрунтовано управлінські рішення у сфері складської логістики підприємства та визначено економічну ефективність запропонованих рекомендацій для ТОВ «Кашкан Логістик».
Keywords: АДРЕСНЕ ЗБЕРІГАННЯ, ЛОГІСТИЧНИЙ АУДИТ, СКЛАД, СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ СКЛАДОМ, СКЛАДСЬКА ЛОГІСТИКА.