Комунікації в публічному управлінні: шляхи удосконалення - Максимова Ольга Олександрівна (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Максимової Ольги Олександрівни академічної групи 281-20-1 ФМ спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування. Метою роботи є теоретичне обґрунтування проблеми ефективності комунікації в публічному управлінні, та розробці методичних рекомендацій щодо її вирішення
Keywords: комунікації; публічне управління; комунікації в публічному управлінні; комунікативна взаємодія