Розробка параметрів технології виїмки вугілля очисними комбайнами пласта С10в шахти «Західно-Донбаська» ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» - Раджабов, Діловар Бахтієрович (My University, 2020)
Ідея кваліфікаційної роботи полягає в розробці та використанні економіко-математичних моделей для обґрунтування нової структури видобувного комплексу.
Keywords: ШАХТА, АНАЛІЗ ВИРОБНИЧОЇ СИТУАЦІЇ, СПОСІБ ПІДГОТОВКИ, ЕКОНОМІКО-МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ, ЕКОНОМІЧНИЙ ЕФЕКТ.