Автоматизированные системы управления технологическими процессами обогащения руд - Хорольский, В. П.; Хоцкина, В. Б.; Бабец, Е. К. (НГУ, 2005)
Розглянуті сучасні принципи побудови АСУТП збагачувальних підприємств, у контурах управління яких використані інтелектуальні системи і алгоритми на базі штучних нейроних мереж.
Keywords: автоматизированная система управления; автоматична система керування; обогащение руды; збагачення руди