Порівняльний аналіз плоскої та просторової схеми пілонної станції у модифікованому методі Метродніпротрансу - Тютькин, О. Л.; Павленко, Т. А. (My University, 2014)
Розрахунок трисклепінчастих станцій метрополітену глибокого закладення являє собою процес, який включає аналіз циліндричних оболонок, що послаблені отворами, та системи перемичок і пілонів за умови взаємодії конструкції з оточуючим масивом.
Keywords: пілонна станція; пилонная станция; Метродніпротранс; Метроднипротранс