Обґрунтування параметрів протезування пальцевого суглоба з інженерним розрахунком характеристик з’єднання протезу з кістковою тканиною - Загуба Костянтин Віталійович (Національний ТУ «Дніпровська політехніка», 2023)
Об’єкт розроблення – розрахунок кріплення протезу. Мета роботи – підвищення техніко-експлуатаційних характеристик конічного та гвинтового кріплення протезу шляхом вибору матеріалів виготовлення та форм. Практична значимість кваліфікаційної роботи полягає у можливості застосування розроблених технологій проектування, вибору матеріалів та результатів випробувань для виготовлення легких металевих протезів із застосуванням технології 3D друку.
Keywords: ПРОТЕЗ; ХІРУРГІЯ; ЕНДОПРОТЕЗУВАННЯ; КРІПЛЕННЯ; ПОСАДКА; ГВИНТ; ЗАГОЄННЯ; SLM; 3D ДРУК; ТИТАН; КІНЕМАТИЧНА ПАРА; ХІРУРГ.