Важливість користувацької взаємодії та дизайну у відчутті користувача - Полторак, В. В.; Братерська, Н. М. (My University, 2024)
У сучасному світі мобільні програми визначають нашу щоденну взаємодію з технологіями. Важливість взаємодії з користувачем і дизайну в цьому контексті неможливо переоцінити. Ця тема стає ключовою для розробників, оскільки вона не лише формує перше враження від програми, але й впливає на повсякденний досвід користувача. Взаємодія з користувачем і дизайн є двома важливими аспектами розробки мобільних додатків, які визначають їх успіх і взаємодію з користувачами. Взаємодія з користувачем – це процес взаємодії між користувачем і програмою чи додатком. Він включає спосіб взаємодії користувачів з інтерфейсом за допомогою різних елементів керування. Взаємодії створені для забезпечення простого та ефективного способу використання програми, що дозволяє користувачам легко досягати своїх цілей.
Keywords: дизайн; мобільний додаток; мобільні технології