Підвищення доступності якості медичних послуг в умовах воєнного стану - Зінченко, Юлія Василівна (My University, 2022)
Збереження життя і здоров’я військовослужбовців через досягнення максимальної ефективності їх медичного забезпечення шляхом об’єднання спроможностей і зусиль медичних служб та системи охорони здоров’я цивільного населення, підготовка системи охорони здоров’я держави до надання медичної допомоги військовослужбовцям під час війни.
Keywords: МЕДИЧНА ДОПОМОГА; ВОЄННИЙ ЧАС; ЗАКЛАДИ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я; РЕАБІЛІТАЦІЯ; ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА