Зниження рівня екологічної небезпеки від автотранспорту вздовж вулиці Київська м. Дніпро - Красільщиков Олександр (Національний ТУ «Дніпровська політехніка», 2025)
Пояснювальна записка: 97 сторінок, 10 рисунків, 18 таблиць, 30 літературних джерел. Об’єкт досліджень: автомагістраль Новокодацького району м. Дніпро вул. Київська. Мета роботи: Дослідження викидів забруднюючих речовин від дії автомобільного транспорту на відрізку автомобільної магістралі, що проходить вулицею Київська міста Дніпро та пропозиції для зниження екологічної небезпеки.
Красільщиков О.А. Зниження рівня екологічної небезпеки від автотранспорту вздовж вулиці Київська м. Дніпро : Кваліфікаційна робота бакалавра / Красільщиков О.А. - Дніпро, 2025. - 97 с.
У теоретичному розділі наведено значення автомобільного транспорту у житті людства. Вивчені світові досягнення і запропоновані до втілення інженерні підходи спрямовані на поліпшення розвитку автомобільної індустрії дієвими шляхами. У технологічному розділі наведено результати розрахунків викидів забруднюючих речовин від пересування автотранспорту магістральною дорогою вул. Київська м. Дніпро.
Keywords: ВПЛИВ ЗАБРУДНЮЮЧИХ РЕЧОВИН НА НАВКОЛИШНЄ СЕРЕДОВИЩЕ; ШИННИЙ ПИЛ; ВИХЛОПНІ ГАЗИ; ВУГЛЕКИСЛИЙ ГАЗ; ОКСИД ВУГЛЕЦЮ; ДІОКСИД АЗОТУ; САЖА; ОБ’ЇЗНІ ДОРОГИ