Особливості використання земель промисловості для розміщення об’єктів теплової генерації - Задерей Таміла Василівна (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра студентки Задерей Таміли Василівни академічної групи 193м-23-1 ФАБЗУ спеціальності 193 Геодезія та землеустрій. Мета кваліфікаційної роботи є дослідження особливостей використання земель промисловості для розміщення об’єктів теплової генерації, визначення оцінки земель промисловості для потреб теплової генерації та дослідження досвіду зарубіжних країн.
Keywords: землі промисловості; оцінка земель; теплова генерація; охоронна зона; геодезичні роботи.