Визначення режимів різання при фрезеруванні шпонкового пазу - Щербина, Є. Ю.; Захаров, В. В. (Видавництво НТУ "ДП", 2024)
Сучасні технології, чисельне моделювання, прикладні програми надають можливості для точного прогнозування та оптимізації режимів різання. Вони дозволяють враховувати множину факторів одночасно та швидко знаходити оптимальні параметри різання для конкретного завдання. Необхідно також відзначити значення постійного моніторингу та контролю за процесом різання. Це дозволяє вчасно виявляти будь-які аномалії чи неполадки, що можуть виникнути під час роботи, та швидко втручатися для їх виправлення.
Keywords: режими різання; фрезеруванні шпонкового пазу