Обґрунтування шляхів підвищення ефективності розвитку бізнесу в агросфері - Самаха Браін Юсеф (My University, 2024)
АГРОСФЕРА, БІЗНЕС, ЕФЕКТИВНІСТЬ, СТРАТЕГІЯ, ЗЕМЛЕКОРИСТУВАННЯ, СТАЛЕ АГРОВИРОБНИЦТВО Пояснювальна записка кваліфікаційної роботи бакалавра на тему «Обґрунтування шляхів підвищення ефективності розвитку бізнесу в агросфері». Обсяг роботи: 63 сторінки, в т.ч. 7 рис., 13 таблиць, список використаних джерел з 24 найменувань та три додатки. Об’єктом дослідження є процес управління сталим розвитком агропідприємства в умовах деградації земельних ресурсів. Предметом дослідження є теоретико-методичні засади та практичні аспекти управління сталим розвитком агропідприємства в умовах деградації земельних ресурсів. Метою роботи є розробка методичних рекомендацій щодо підвищення ефективності розвитку бізнесу в агросфері. Отримані результати. У першому розділі визначені особливості ведення бізнесу в агросфері та надана дефініція основних понять, пов’язаних з об’єктом дослідження. Здійснений огляд літературних джерел за темою дослідження. У другому розділі проаналізовані організаційно-економічні аспекти діяльності підприємства сфери аграрного виробництва. Визначені фактори розвитку аграрного підприємства. У третьому розділі наведені рекомендації щодо підвищення ефективності управління сталим розвитком підприємства аграрної сфери в умовах деградації земельних угідь. Сфера практичного застосування результатів роботи – малі та середні підприємства, що здійснюють господарську діяльність в аграрній сфері.