Обґрунтування управлінських рішень у сфері антикризового управління підприємством (за матеріалами ПрАТ «Дніпропетровський тепловозоремонтний завод») - Юшков, Данило Олександрович (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП «Менеджмент»), Дніпро, 2024. Об’єктом розроблення виступає фінансово-господарська діяльність підприємства. Мета роботи – дослідити теоретичні та методичні основи антикризового управління та розробити заходи щодо запобігання кризи на підприємстві. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розкрито сутність поняття «криза»; визначено принципи антикризового управління; проаналізовано техніко-економічні показники діяльності ПрАТ «ДТРЗ»; виконано діагностику фінансового стану підприємства, проведено СВОТ-аналіз; оцінено ймовірність банкрутства підприємства; виконано уточнюючу оцінку складності кризової ситуації на підприємстві; надано рекомендації в рамках реалізації стратегії розвитку підприємства та визначено їх ефективність.
Substantiation of managerial decisions in the field of anti-crisis management of an enterprise (based on the materials of Private JSC “Dnipropetrovsk Locomotive Repair Plant”)
Keywords: КРИЗА, АНТИКРИЗОВЕ УПРАВЛІННЯ, ФІНАНСОВИЙ СТАН, ФІНАНСОВА ДІАГНОСТИКА, ЙМОВІРНІСТЬ БАНКРУТСТВА, ЛАТЕНТНА КРИЗА,ПРЕВЕНТИВНІ ЗАХОДИ.