Кіберфізична система виготовлення вершкового масла для Вінницького молочного заводу «Рошен» з детальним опрацюванням побудови, налаштування корпоративної мережі - Анікеєв, Володимир Володимирович (My University, 2023)
Об’єкт розробки: кіберфізична система виготовлення вершкового масла для Вінницького молочного заводу «Рошен» з детальним опрацюванням побудови, налаштування корпоративної мережі. Мета: створення кіберфізична система виготовлення вершкового масла для Вінницького молочного заводу «Рошен» з детальним опрацюванням побудови, налаштування корпоративної мережі. У кваліфікаційній роботі бакалавра розроблена кіберфізична система виготовлення вершкового масла для Вінницького молочного заводу «Рошен» з детальним опрацюванням побудови, налаштування корпоративної мережі
Keywords: СИСТЕМА, МЕРЕЖА, ЛОКАЛЬНА МЕРЕЖА, МЕРЕЖЕВІ ЗАСОБИ