Управління ресурсним потенціалом як основа підвещення ефективності діяльності вугільних шахт - Олешко, Я. І. (Видавництво НГУ, 2013)
Ефективність діяльності вугільних шахт значною мірою визначається тим, наскільки результативно вони використовують наявні в своєму розпорядженні ресурси, сукупність яких утворює їх ресурсний потенціал. Тому набувають актуальності питання ефективного управління ресурсним потенціалом вугільних шахт, а також особливостей його формування та використання.
Keywords: Підвищення ефективності діяльності підприємств