Проекційне креслення - Ванжа, Г. К.; Балашов, С. В.; Кузнецова, Т. А.; Федоскіна, О. В. (Видавництво НГУ, 2014)
Зміст навчально-наочного посібника відповідає освітньо-професійній програмі підготовки бакалаврів з напряму «Гірництво», зокрема – програмі дисципліни «Нарисна геометрія та інженерна графіка». Мета посібника – методичне забезпечення самостійної роботи студентів, надання допомоги під час вивчення вищезазначеної дисципліни і, зокрема, при виконанні індивідуальних завдань, а також підготовки до контрольних заходів. Посібник може бути корисним студентам денної та заочно-дистанційної форми навчання інших напрямів, для яких дисципліна «Нарисна геометрія та інженерна графіка» є нормативною.
Keywords: Державний вищий навчальний заклад "Національний гірничий університет"; проекційне креслення