Методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань з дисципліни "Холодильне устаткування" для студентів спеціальності 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка - Олішевський, Г. С. (Видавництво НТУ "ДП", 2019)
Мета даних методичних вказівок - забезпечення самостійного вивчення основних розділів дисципліни "Холодильне устаткування", для формування у студентів стійких знань і умінь виконувати широке коло основних теплотехнічних розрахунків.
Keywords: холодильне устаткування; навантаження охолодження; парокомпресорна холодильна установка (ПКХУ); ПКХУ з теплообмінником-регенератором; ПКХУ із ступеневим дроселюванням холодоагенту