Особливості цифрової трансформації органів публічного управління - Забігайло, Андрій Іванович (My University, 2022)
Визначення теоретичних та практичних засад впровадження цифрових технологій в діяльність органів публічного управління та обґрунтування напрямів їх розвитку.
Keywords: ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ; ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ; ЦИФРОВІЗАЦІЯ; ЦИФРОВА ТРАНСФОРМАЦІЯ; ДІДЖИТАЛІЗАЦІЯ; ЦИФРОВІ КОМПЕТЕНТНОСТІ; ЦИФРОВІ ПЛАТФОРМИ