Управління професійним розвитком персоналу - Лєтенко Яна Олександрівна (My University, 2023)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра студента Лєтенко Яни Олександрівни академічної групи 073м-22з-4 ФМ спеціальності 073 Менеджмент. Метою роботи є дослідження системи професійного розвитку персоналу та розробка перспективних напрямів удосконалення управління розвитком персоналу на підприємствах
Keywords: персонал; професійний розвиток персоналу; методи розвитку персоналу; стратегії розвитку персоналу; компетентнісний підхід