Основні геологопромислові особливості Матлахівського нафтогазоконденсатного родовища - Козій, Є. С.; Максимович, А. С.; Ішков, В. В. (НТУ ДП, 2022)
Аналіз геолого-промислових особливостей Матлахівського нафтогазоконденсатного родовища дозволяє дійти висновку, що застосування сучасних методів та інтегрованих технологій підвищення нафтовилучення дозволить істотно збільшити видобуток нафти, а вилучення низки корисних попутних компонентів – суттєво підвищити еколого- економічну ефективність розробки.
Keywords: Талалаївський район Чернігівської області; Дніпровсько-Донецька западина; геолого-промислові особливості; Матлахівське нафтогазоконденсатне родовище