Особливості проектування вищої освіти згідно з чинною нормативною базою - Салов, Володимир (Київ: Знання, 2016)
Розкривається вплив діяльності Волоимира Петренка на розвиток здобутків України у сфері вищої освіти. Розглядаються проблеми стандартизації вищої освіти за рівням вищої освіти згідно з чинною нормативною базою на прикладі проекту для бакалаврів спеціальності 184 "Гірництво"
Keywords: стандарти вищої освіти, компетентнісний підхід, нормативна база