ВИКОРИСТАННЯ ІМПУЛЬСНОГО МЕТОДУ ВИМІРЮВАННЬ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ПОШКОДЖЕННЯ КАБЕЛЬНИХ ЛІНІЙ - Кучугура, Л.А (ДВНЗ "НГУ" ТОВ "САЛВЕЙ", 2013)
В даній роботі розглядаються особливості використання приладу ІКЛ-5 для швидкого визначення точності імпульсних вимірювань в пошкодженнях кабельних ліній і точного знаходження міста пошкодження кабелю. Для досягнення поставленої мети запропонований імпульсний метод, який визначає місце і характер пошкодження кабельних ліній. Обраний у роботі підхід дає можливість вимірювання при будьякому складному характері ушкодження. Завдяки цьому забезпечується зручність, простота і швидкість вимірювань.