Обгрунтування гірничотехнічних передумов підземного будівництва з урахуванням гірничо-геологічних умов - Пустовойтенко, В. П. (My University, 2010)
Розглянуті нові, а також узагальнені і систематизовані відомі науково-практичні розробки з питань сучасного геотехнічного забезпечення при освоєнні підземного простору з урахуванням особливостей гірничо-геологічних умов території України.

Рассмотрены новые, а также обобщены и систематизированы известные научнопрактические разработки по вопросам современного геотехнического обеспечения при освоении подземного пространства с учетом особенностей горно-геологических условий территории Украины.

The new are considered, and also generalized and systematized the known scientific and practical developments on questions of the modern geotechnical providing at mastering of underground space taking into account the features of mining-and-geological terms of territory of Ukraine.
Keywords: горно-геологическое условие; гірничо-геологічна умова; підземний простір; подземное пространство