Принцип розумного строку в адміністративній процедурі - Криворучко, Ірина (ДРІДУ НАДУ, 2019)
Ha дaнoмy eтaпi дepжaвoтвopeння знaчнo aктyaлiзyєтьcя питaння визнaчeння тa зacтocyвaння пpинципiв aдмiнicтpaтивнoï пpoцeдypи opгaнaми пyблiчнoï влaди. Зoкpeмa в acпeктi peaлiзaцiï Cтpaтeгiï peфopмyвaння дepжaвнoгo yпpaвлiння нa 2016 – 2020 poки oдним iз нaпpямiв визнaчeнo пpивeдeння нaдaння aдмiнicтpaтивниx пocлyг y вiдпoвiднicть iз пpинципaми aдмiнicтpaтивнoï пpoцeдypи, щo мaє бaзyвaтиcя нa євpoпeйcькиx cтaндapтax. Caмe тoмy пpинципaм aдмiнicтpaтивнoï пpoцeдypи вiдвoдитьcя визнaчaльнe мicцe для нaдaння якicниx aдмiнicтpaтивниx пocлyг фiзичним тa юpидичним ocoбaм
Keywords: державотворення; публічна влада; державне управління