Шляхи подолання корупції в органах судової влади України - Вечірко, Анна Олегівна (НТУ «ДП», 2019)
На сучасному етапі, боротьба с корупцією належить до найважливіших та актуальних проблем, що стоять перед українським суспільством.
Keywords: корупція; коррупция; хабарництво; взяточничество; судова влада; судебная власть; судова система; судебная система; шлях подолання; путь преодоления