Обґрунтування управлінських рішень у сфері побудови ефективної команди дистрибуційної компанії - Підгорний Дмитро Олександрович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП «Менеджмент»), Дніпро, 2025. Об’єктом розроблення виступає сфера управління персоналом дистрибуційної компанії. Мета роботи - дослідити теоретичні, методичні аспекти побудови ефективної команди та розробити практичні рекомендації щодо підвищення ефективності команди дистрибуційної компанії. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: визначено поняття «команда», охарактеризовано види команд. Розглянуто сучасні моделі командоутворення. Визначено умови підвищення ефективності командної роботи. Проаналізовано діяльність ТОВ «Рошен Київ Кондитер». Виконано поглиблений аналіз ефективності використання персоналу. Надано рекомендації щодо підвищення ефективності команди досліджуваного підприємства. Продіагностовано командні ролі на основі анкетування. Запропоновано шляхи усунення дисбалансу в команді та визначено ефект від реалізації запропонованих заходів.
Substantiation of managerial decisions in the field of building an effective team at a distribution company
Підгорний Д.О. Обґрунтування управлінських рішень у сфері побудови ефективної команди дистрибуційної компанії / Д.О. Підгорний – Д. : НТУ «ДП», 2025. – 62 с.
Keywords: КОМАНДА; ПОБУДОВА КОМАНДИ; ЕФЕКТИВНІСТЬ; ПЕРСОНАЛ; ДИСТРИБУЦІЙНА КОМПАНІЯ; ТОРГОВА КОМАНДА; КОМАНДНІ РОЛІ БЕЛБІНА