Охорона праці при геологорозвідувальних роботах - Голінько, В. І.; Безщасний, О. В. (Видавництво НГУ, 2012)
Розглянуто питання, пов’язані з управлінням охороною праці в галузі, аналізом шкідливих та небезпечних виробничих чинників та забезпечення до- пустимих санітарно-гігієнічних умов праці на підприємствах геологічного про- філю. Значну увагу приділено питанням техніки безпеки та пожежної безпеки як при польових, так і при камеральних роботах. Навчальний посібник відповідає вимогам програми дисципліни «Охорона праці в галузі» і призначений для студентів спеціальностей 04010301 Геологія, 04010302 Гідрогеологія, 04010303 Геофізика, 05030103 Буріння свердловин. Може бути корисним широкому колу читачів, які цікавляться проблемами охо- рони праці.
Keywords: Державний вищий навчальний заклад; виробнича санітарія; геологорозвідувальні роботи; гігієна праці; охорона праці; пожежна безпека; управління охороною праці