Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління якістю продукції підприємства - Маркова Катерина Артемівна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2025. Об’єкт розроблення – процес обґрунтування ефективності рішень у сфері управління якістю продукції підприємства  ТОВ ПП «ЗІП». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо обґрунтування ефективності рішень у сфері управління якістю продукції. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: визначено поняття «управління якістю продукції» підприємства; досліджено формування системи для забезпечення конкурентоспроможності підприємства; визначено вияв та аналіз проблем в сфері управління якістю продукції; надано загальну характеристику діяльності підприємства; проведено аналіз факторів конкурентного середовища, що впливають на діяльність  ТОВ ПП «ЗІП»; виконано інансово-економічний аналіз діяльності ТОВ ПП «ЗІП»; визначено напрями підвищення якості продукції  ТОВ ПП «ЗІП»; впроваджено заходи забезпечення якості продукції ТОВ ПП «ЗІП» та оцінка їх ефективності.
Substantiation of the effectiveness of decisions in the field of enterprise product quality management
Маркова К.А. Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління якістю продукції підприємства / К.А. Маркова– Д. : НТУ «ДП», 2025. – 65 с.
Keywords: ЯКІСТЬ; ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ; КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ; УПРАВЛІНСЬКЕ РІШЕННЯ; ЕФЕКТ