Менеджмент - Бардась, А. В.; Бойченко, М. В.; Дудник, А. В. (Видавництво НГУ, 2012)
Навчальний посібник призначений для формування у майбутніх менеджерів управлінського мислення та системи спеціальних знань у галузі менеджменту, формування розуміння концептуальних основ системного управління організаціями, набуття умінь аналізу середовища діяльності організації, прийняття адекватних управлінських рішень.
Присвячується нашому вчителю - професору Саллі В.І. та академіку Амоші О.І. - мудрому наставнику і колезі.
Keywords: Державний вищий навчальний заклад "Національний гірничий університет"; менеджмент; управління організацією; управлінське мислення; управлінське рішення