Результати апробації деяких вимог проекту інструкції з електронного тахеометричного знімання для координування вершин кутів поворотів меж земельної ділянки - Харченко, Т. В.; Рябчій, В. В.; Рябчій, В. А. (НТУ ДП, 2021)
У тезах доповіді представлені результати розрахунків середньої квадратичної похибки вершини кута повороту межі земельної ділянки з дотриманням деяких вимог нової інструкції для електронного тахеометричного знімання
Keywords: інструкція з топографічного знімання; встановлення меж земельної ділянки; похибка