Теоретичні основи ефективного управління конкурентоспроможністю підприємства - Черкасов, Ростислав Сергійович; Папіж, Юлія Сергіївна (Видавництво НТУ "ДП", 2023)
Важливим атрибутом ринкової економіки є конкуренція. Сам ринок, механізм його дії не може нормально існувати без розвинутих форм конкуренції. Конкуренція - це суперництво між учасниками ринкового господарства за найвигідніші умови виробництва, продажу і купівлі товарів та послуг, за привласнення найбільших прибутків.
Keywords: конкурентоспроможність підприємства; управління підприємством; управлінське рішення