Питання забезпечення якості реалізації державної політики в сфері земельних відносин - Бойко, А. О. (ДРІДУ НАДУ, 2018)
Упродовж останніх десятирічь увагу наукової громади привертають проблеми пов’язані із підвищенням якості державного управління, побудови систем забезпечення якості, які повною мірою були б спроможні гарантувати надання населенню адміністративних послуг за кращими світовими та європейськими зразками. Проблема удосконалення якості державного управління в цілому, і зокрема сферою земельних відносин носить перманентний характер, адже під впливом багатьох внутрішніх і зовнішніх факторів, розвитку соціально- економічних, правових, виробничих тощо суспільних відносин, що безпосередньо відображається у структурних змінах запитів та потреб громадян, суспільства і держави, які в свою чергу, обумовлюють необхідність якісної модернізації систем управління, характеру та способів організації діяльності працівників публічної сфери.
Keywords: державна політика України; земельні відносини; наукова громада; адміністративні послуги