Підвищення функціональності мікропроцесорних реле захисту - Степаненко, Ю. В.; Папаїка, Ю. А.; Лисенко, О. Г. (Нац. техн. ун-т “Дніпровська політехніка”, 2018)
Підвищення безпеки, надійності та якості електропостачання і експлуатації електроустаткування на базі інформаційних технологій.Збиток від перерв електропостачання об'єктів визначається простоєм технологічного обладнання та скороченням випуску продукції.