Обґрунтування управлінських рішень у сфері виробничої логістики підприємства (за матеріалами ПАТ «ВИРОБНИЧО-ТОРГОВА КОНДИТЕРСЬКА ФІРМА «ЛАСОЩІ») - Пищита, Валерія Костянтинівна (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП «Менеджмент»), Дніпро, 2024. Об’єктом розроблення виступає виробнича діяльність промислового підприємства. Мета роботи – поглиблення, систематизація знань з теорії управління логістичною діяльністю у виробничій сфері та розроблення рекомендацій щодо підвищення її ефективності. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розкрито сутність виробничої діяльності; розглянуто підсистему виробничої логістики підприємства; визначено особливості та види логістичної концепції; проаналізовано техніко-економічні показники діяльності ПАТ «ВТКФ «Ласощі»; проаналізовано стан та ефективність використання основних засобів, матеріальних ресурсів та запасів, трудових ресурсів; розроблено заходи щодо підвищення ефективності управління внутрішньовиробничою логістичною підсистемою та обґрунтовано їх ефективність.
Substantiation of managerial decisions in the field of production logistics of an enterprise (based on the materials of PJSC “PRODUCTION AND TRADING CONFECTIONERY FIRM ‘LASOSCHI’”)
Keywords: ВИРОБНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ, ВИРОБНИЧА ЛОГІСТИКА, ВИРОБНИЧІ ЗАПАСИ, СИРОВИНА, СКЛАДСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО, РЕНТАБЕЛЬНІСТЬ, ФОНДОВІДДАЧА, МАТЕРІАЛОМІСТКІСТЬ, ПРОДУКТИВНІСТЬ.