Проект будівництва колектору глибокого закладання комплексу каналізаційних споруд у м. Київ - Будзінський, Руслан (My University, 2018)
Дипломний проект на тему «Проект будівництва колектору глибокого закладення комплексу каналізаційних споруд у м. Київ.» виконано в 2017 році на кафедрі будівництва, геотехніки і геомеханіки Державного ВНЗ «Національний гірничий університет». Проект містить розділи: 1. Загальні відомості, в якому наведені загальні данні про об’єкт будівництва, гірничо-геологічні умови і основні конструктивні відомості. 2. Спеціальна частина, в якій наведені розрахунки загальних параметрів технології будівництва вертикального стволу і колектору, в т. ч. заморожування порід, буропідривного способу виконання прохідницьких робіт, кріплення колектору. В розділі також наведені технологічні особливості ведення прохідницьких робіт, виконано підбір прохідницького обладнання. 3. Охорона праці, в якому передбачені основні заходи з забезпечення безпеки виконання робіт. 4. Економічне обґрунтування з підсумковими вартісними параметрами будівництва об’єкту.
Construction Project of Collector Deep Laying of Sewage Disposal Complex in Kyiv
Keywords: СТВОЛ; ЗАМОРОЖУВАННЯ; БУРОПІДРИВНИЙ СПОСІБ ПРОХОДКИ; СТВОЛ; ЗАМОРАЖИВАНИЕ; БУРОВЗРЫВНОЙ СПОСОБ ПРОХОДКИ