Розробка моделі приймальної частини системи цифрового телебачення DVB-T з OFDM - Дудик, О. В. (My University, 2019)
Об'єкт розробки: цифрове телебачення. Предмет розробки: моделювання систем цифрового телебачення. Мета дипломного проекту: Розробка моделі приймальні частини системи цифрового телебачення DVB-T з OFDM. В першому розділі виконаний аналітичний огляд літературних джерел по темі дипломного проекту. Здійснено постановку задачі роботи. У другому розділі розроблена модель системи цифрового телебачення DVB-T з OFDM. Виконано модельний експеримент і проведено аналіз результатів. У третьому розділі виконано розрахунок капітальних витрат на розробку моделі приймальні частини системи цифрового телебачення DVB-T з OFDM.
Keywords: СИСТЕМИ ПЕРЕДАЧІ ДАНИХ; МОДЕЛЬ СИСТЕМИ; ІМІТАЦІЙНЕ МОДЕЛЮВАННЯ; МОДУЛЯЦІЯ; МАНІПУЛЯЦІЯ; ЦИФРОВЕ ТЕЛЕБАЧЕННЯ