Аналіз ринку вакансій інженерів з контролю якості програмного забезпечення - Коряшкіна, Л. С.; Галушка, І. В. (Нац. техн. ун-т “Дніпровська політехніка”, 2018)
В зазначено, що широке залучення роботодавців та інституцій ринку праці до розроблення та запровадження освітніх програм сприяє покращенню якості європейської вищої освіти та її релевантності.