Дослідження впливу складу твердосплавних вставок для армування породоруйнівного інструменту на межу міцності при вигині - Шипунов С. О. (НТУ "ДП", 2024)
Мета. Встановити залежність між складом твердосплавних вставок і їхньою межею міцності при вигині для оптимізації складу матеріалу породоруйнівного інструменту. Purpose. To establish the relationship between the composition of carbide inserts and their bending strength to optimize the material composition of the rock-blasting tool.
Research on the influence of the composition of carbide inserts for reinforcing a porous destructive tool on the limit of bending strength
Keywords: свердловина; коронка; межа міцності на вигин; твердосплавна вставка; породоруйнівний інструмент; твердість; well; bit; bending strength; carbide insert; rock-breaking tool; hardness