Підвищення ефективності роботи автотранспортного підприємства «Trans-Limit» в умовах функціонування складних транспортних систем - Махінько, В.О. (My University, 2022)
Мета роботи: розробка раціональної транспортно-технологічної схеми перевезень водоемульсійних фарб власним рухомим складом у міжміському сполученні в умова функціонування складних транспортних систем «постачальник сировини-виробник продукції-замовник».
Keywords: водоемульсійні фарби; векторно-матрична модель; вантажні перевезення; складні транспортні системи; маршрутизація перевезень