Геолого-технологічні особливості Новомиколаївського (Мовчанівського) нафтогазоконденсатного родовища (Україна) - Ішков, Валерій Валерійович; Коровяка, Євгеній Анатолійович; Хоменко, Володимир Львови (My University, 2024)
Родовище розташоване в Новосанжарському районі Полтавської області на відстані 35 км від смт Нові Санжари. У тектонічному відношенні воно знаходиться в межах Нехворощанського виступу фундаменту південної прибортової зони Дніпровсько-Донецької западини і входить до складу Руденківсько-Новомиколаївської групи родовищ.
Keywords: карбонатні та теригенні породи; Новомиколаївське родовище