Захист інформації з обмеженим доступом від впливу ненавмисних електромагнітних завад - Білоусова, Вікторія Русланівна; Войцех, Сергій Іванович (Національний гірничий університет, 2017)
Наявність ненавмисних електромагнітних випромінювань може впливати на рівень захищеності інформації, що циркулює в інформаційно-комунікаційних системах. Проаналізовано можливості впливу ненавмисних електромагнітних завад та методи технічного захисту інформації від їх впливу. Сформульовані рекомендації щодо забезпечення електромагнітної сумісності технічних засобів та їх захисту від впливу ненавмисних електромагнітних завад.
Keywords: завада, сумісність, електромагнітні випромінювання, екранування